2 de setembre del 2013

Trobada gegantera Vidreres 2013


Després d'uns dies de fresqueta el de dalt va veure que havíem de tornar a treure els gegants a passejar i ens va obsequiar amb un altre dia ben calorós. A mitja tarda vam agafar gegants, gegantó, nevera i instruments i vam enfilar cap a Vidreres per fer l'última sortida d'aquest agost tan actiu que hem tingut (hem sortit gairebé cada cap de setmana!)

Cap a quarts de set de la tarda ja estàvem a l'esplanada del poliesportiu de Vidreres. Gegants plantats, Dona d'aigua amb el dipòsit carregat per anar refrescant la gent... Allà vam retrobar-nos amb els companys dels altres pobles i els vam recordar que el cap de setmana que ve els esperem a Breda. Tot això mentre el remolc d'avituallament de Vidreres feia la seva feina i ens obsequiava amb beguda fresca i fruits secs en abundància.

Vam tornar a encapçalar la cercavila, com ja vam fer a Arbúcies i a Gualba, i vam anar obrint pas a bon ritme. En una de les parades que vam fer durant la cercavila vam tornar a fer el ball dels 7 salts i, en aquesta ocasió, fins i tot s'hi van apuntar l'Hipòlit i l'Anna. Un cop arribats a la plaça, vam fer els balls de gegants de cada colla, l'entrega de records (aquest cop l'Àngels i la Pietat més contentes que unes pasqües), el ja tradicional xuxua dels companys de Maçanet i un ball conjunt de les 4 colles per tota la plaça.


La cosa no va acabar aquí, ja que ens van convidar a anar en cercavila des de la plaça fins al poliesportiu, on ens esperava el remolc perquè els gegants descansessin i un bon sopar per a geganters, músics i acompanyants. Ben sopat, uns quants cap a Breda i els altres caps als concerts que es feien a la carpa de la festa major de Vidreres!
 
La propera, dissabte que ve a la tarda, a casa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada