15 de setembre del 2013

Festa Major Breda 2013

Una altra setmana intensa per a la Colla, tot i que a casa. Aquesta vegada les nostres pregàries van ser ateses: res de sol espatarrant. Però potser en vam fer un gra massa, ja que el que ens va fer la guitza aquest cop va ser la pluja.

El dissabte 7 de setembre, per la Festa Major de Breda, havíem convidat 6 colles a la nostra cercavila: Gualba, Santa Coloma de Farners, Vidreres, Maçanet de la Selva, Santa Maria de Palautordera i Arbúcies. En teoria la plantada era a les 17h a la plaça de l’Ajuntament i la cercavila una hora més tard. Però com hem dit abans, la pluja no ens ho va deixar fer, així que vam haver de buscar alternatives. Si les últimes setmanes ja havien sigut intenses amb la preparació de la cercavila i el sopar per a les colles, aquests canvis d’última hora van afegir una mica més d’adrenalina.

Tot i això, vam aconseguir que ens cedissin una sala al Centre Cívic on poder encabir tota la gent de les colles, que ens van voler acompanyar encara que el temps no convidava a fer-ho. Allà vam passar una estona veient caure la pluja i bevent el que teníem preparat per a les parades. Al final es va decidir que soparíem abans i faríem la cercavila ben sopat, un cop acabat el correfoc d’u9-7kou, que enguany celebren els 25 anys!


Així vam anar fent fins que, cap a les 20 h, vam anar cap a les escoles. Gent de la colla ja havia marxat cap allà abans, per preparar els últims detalls: amanides, begudes,... 
però sobretot, la carn! Estem convençuts que el menú va ser tot un èxit: amanida, botifarra amb seques i tall de llom, gelat i fruits secs amb moscatell. Un cop acabat el sopar vam sortejar 4 lots amb diferents peces de ceràmica. No podria ser d’una altra manera. Ens agrada que la gent s’emporti un bon record de Breda,... i la panxa plena!!




Amb els ànims i les forces recuperats després del tiberi, vam fer la plantada a la plaça de la Miranda, ja cap al voltant de les 22 h. I cap a les 23 h la regidora ens va avisar que els diables ja havien acabat. Era el nostre torn. Les colles van anar passat, cap a la plaça de l’Ajuntament, pel carrer Nou, la carretera d’Arbúcies, el carrer Sant Iscle i el carrer Prat, fins a acabar a la Miranda de nou. Al llarg del recorregut vam trobar-nos amb un ambient molt festiu. La gent va sortir al carrer amb ganes de gresca! Els de la colla també vam sortir animats —les festes de casa són un bon motiu— i per això vam fer diversos balls per divertir-nos i, alhora, animar la gent que ens acompanyava.


Un cop a la Miranda vam poder veure els balls de cada colla i vam fer entrega dels records de la trobada.

Volem donar les gràcies A TOTES LES COLLES que van acompanyar-nos en aquesta cercavila; som conscients que aquells canvis d’última hora a vegades són difícils de compaginar. Per això US DONEM LES GRÀCIES per haver-nos acompanyat i haver fet possible una de les millors cercaviles que hem fet a casa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada