22 d’abril del 2013

Fira d'entitats

Cap de setmana intens a la XXII Fira d'Entitats de Breda.




El dissabte a les 11 del matí vam aplegar-nos tots a la plaça Dr. Rovira per iniciar la cercavila que ens havia de dur fins a la Fira d'Entitats per a la cerimònia d'inauguració.

Vam poder gaudir d'un dia ben assolellat i l'Hipòlit i l'Anna van comptar per primera vegada amb la companyia dels capgrossos i dels nous gegantons de la colla: la Dona d'Aigua i la Cabra. Estàvem molt il·lusionats amb totes aquestes novetats i encara vam estar-ho més amb la fantàstica resposta de la gent al llarg de la cercavila.



Un cop arribats a l'Ajuntament, se'ns van afegir les autoritats del poble i de Breda di Piave i vam marxar en direcció a la fira, on vam arribar amb un bon grapat de gent a les 12 del migdia, amb puntualitat absoluta!

Ja inaugurada la Fira, després d'un bon refrigeri per músics, portadors i acompanyats, vam restar a l'estand, on teníem una bona exposició de records i de fotografies i informàvem tothom sobre les properes activitats, per si algú volia apuntar-se amb nosaltres a la trobada de Montserrat el cap de setmana següent o a qualsevol altra, o sobre com unir-se a la colla i així poder continuar creixent.



Una altra de les activitats que vam dur a terme durant el cap de setmana va ser la de deixar la gent que volgués provar de portar un gegant, un capgròs o un gegantó. Esperem que moltes de les persones que ho van intentar s'engresquin i s'animin a formar part de la colla! Com més serem, més riurem!


A la nostra pàgina al Facebook podeu veure la resta de fotografies que hem anat fent durant la Fira. Si en teniu més i voleu que les afegim a l'àlbum, ens les podeu enviar a gegants.breda@gmail.com

Finalment, volem agrair tothom per haver-nos fet passar un cap de setmana molt interessant: les entitats que van estar durant tot el cap de setmana amb nosaltres, l'organització de la fira i, com no podia ser d'altra manera, els visitants que van venir a informar-se, fotografiar-se o a fer moure un gegant, gegantó o capgròs.

Fins la propera!

2 comentaris:

  1. Amb l'empenta que us hi heu posat segur que reactiveu la colla!! Ànims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!
      4 dies i el Fredolic petit ja anirà sota un capgròs! ;))))

      Elimina