19 d’abril del 2013

Fira d'Entitats 2013


Com cada any, els gegants de Breda participarem a la Fira d'Entitats de Breda, que aquest any se celebra els dies 20 i 21 d'abril. Volem aprofitar aquesta fira per tornar-vos a informar de les nostres activitats a través d'aquest blog que teníem un pèl abandonat!

On ens podreu trobar durant la XXII Fira d'Entitats?


A la cercavila de dissabte al matí:
Farem plantada a les 11h del matí a la plaça Dr. Rovira, sortirem cap a les 11 20h fent cercavila pels carrers Prat, Sant Iscle, Capellans, Nou, passarem per l'Ajuntament (on s'hi afegiran les autoritats i la delegació de Breda di Piave), baixarem pel passeig de les Escoles i entrarem a la Fira.



A l'estand:
La Colla de Geganters i Grallers de Breda tindrà 2 estands on podreu veure els diferents records amb què, al llarg dels anys, ens han obsequiat les colles geganteres dels pobles i ciutats per on hem anat voltant.

Què més farem?


També us donarem informació i us animarem a unir-vos a la colla, ja que, com més siguem, millor ens ho passarem!

Podreu apuntar-vos a venir amb nosaltres a la trobada del monestir de Montserrat el diumenge 28 d'abril. Hi anem amb bus i encara queden algunes places lliures!!!


També animarem les tardes de dissabte i diumenge fent voltar gegants, gegantons i capgrossos pel recinte firal (el dissabte farem gresca a les 18 00h i el diumenge cap a les 19 00h, quan s'acabin les sardanes).

Si teniu ganes d'aixecar l'Hipòlit o l'Anna o algun dels gegantons o capgrossos de la colla, no us ho penseu més i apropeu-vos a l'estand!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada