24 de setembre del 2013

Activitats Octubre 2013

Un any més hem passat la Festa Major de Breda i la Diada Nacional de Catalunya i amb elles deixem enrere un estiu carregat de sortides i trobades geganteres: Arbúcies, Gualba, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Vidreres... Tot i això, encara tenim ganes de gresca i se'ns presenta un mes d'octubre ben mogut. 

Per començar, el dia 5 participarem a la sisena trobada gegantera de la Selva, a Caldes de Malavella. Els nostres geganters ja fa setmanes que practiquen el ball comarcal; un ball conjunt on hi prenen part totes les parelles de gegants de la Selva!

El cap de setmana següent l'Hipòlit, l'Anna i els gegantons de Breda tenen feina tant dissabte com diumenge. El dissabte dia 12 estaran presents a la inauguració de la segona edició de la Fira de l'Olla, a Breda; i l'endemà faran via cap a Santa Maria de Palautordera on ens tindran preparat un bon esmorzar i faran gresca pels carrers a partir de les 12 del migdia.

Per acabar bé el mes anirem a visitar els nostres veïns de Riells, el diumenge dia 27, durant la sisena edició de la Fira del Bolet.

Si teniu ganes de passar-ho bé, no us ho penseu més i acompanyeu-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada