12 d’agost del 2013

Trobada Gegantera Arbúcies 2013


El passat 27 de Juliol vam participar a la Trobada Gegantera d'Arbúcies amb la companyia de les colles de la Batllòria, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera i Arbúcies. Val a dir que sí, ja estem acostumats a passar calor (encara recordem la vermellor que ens va quedar després del cap de setmana a Lloret), per això a Arbúcies ja vam anar-hi ben preparats: amb la nevera amb rodes nova tunejada —gràcies als creadors! 


La plantada era a les 18 h al carrer Camprodon, on vam arribar amb absoluta puntualitat bredenca i abans de començar la cercavila vam deixar els gegants posant-se morenos, uns quants vam anar a fer el toc per refrescar-nos una mica i uns altres van participar a l'assaig de cadena humana per la independència, que va reunir més de 500 persones (aquí podeu veure'n algunes fotos).

 
A les 19 h vam començar a fer sonar gralles i timbals i vam enfilar carrer Camprodon amunt i Sorrall avall. Ens va tocar obrir la cercavila!! No hi estem gaire acostumats i normalment ens toca seguir una altra colla, per això caminàvem a bon ritme —tot i que disminuíem el pas si els carrers eren una mica costeruts... La colla d’Arbúcies es va encarregar de fer-nos la cercavila més suportable amb constants parades d’avituallament amb aigua i clara ben fresques! Un cop arribats a la plaça de la Vila, vam fer el nostre Ball de l’Abadia de Breda, que de mica en mica va millorant (penseu que només l’hem representat tres cops!). Després vam poder contemplar els balls de les altres colles fins que va ser l’hora d’anar al pavelló a sopar. Com ja ens tenen acostumats els nostres veïns d’Arbúcies, no vam passar pas gana: amanida, patates, seques i botifarres per a tothom (amb opció de repetir tantes vegades com es volgués)!!! Ben sopat, cap a Breda a deixar els gegants a la seva segona residència (Cercle Bredenc, on assagen els dimarts).

Com sempre, podeu veure el recull de fotos que vam fer durant la trobada al Facebook de la colla clickant aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada