16 d’agost del 2013

Cercavila Nocturna Arenys de Mar 2013


Sí, després de perdre'ns unes quantes edicions de la cercavila nocturna de gegants que es fa cada 14 d'agost pels carrers d'Arenys de Mar durant les festes de Sant Roc, aquest any els grallers i timbalers de Toc d'Argila hi hem tornat a participar!

A quarts de vuit del vespre ja érem a la plaça de l'Església d'Arenys i vam fer un desplegament a la recerca d'un bon punt d'avituallament (una fresca bodega va fer el fet) per esperar en condicions el sopar amb què ens van obsequiar els companys d'Arenys (amb minitorneig de futbolí inclòs).

Durant el sopar dues esplèndides bruixes ens van venir a informar del punt d’inici que, enguany, commemorant l'any Espriu, es feia a les portes del cementiri d'Arenys de mar, conegut com a cementiri de Sinera gràcies a Salvador Espriu. Així que a les 10 de la nit ja estàvem preparats per començar la cercavila.


Després d'escoltar per megafonia que la festa podia començar, vam anar en cercavila cap a la plaça de l'Església tot seguint una de les tres parelles de gegants d'Arenys que hi participaven. A partir d'aquí, com podeu veure en les fotos, vam participar d'un multitudinari espectacle de llums, escuma, confeti, pilotes gegants i... calor! Molta calor! Que gràcies a la colla amfitriona, vam poder suportar amb la pomada i els refrescos que dúiem en un carro ben carregat que ens van donar. 



Passada la mitjanit vam tornar a enfilar cap a Breda a descansar, que aquest cap de setmana toca mantenir el nivell mostrat a Arenys, però acompanyant els nostres gegants, l'Hipòlit i l'Anna, a la trobada gegantera de Gualba.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada