14 d’octubre del 2013

Fira de l'olla i Sta Mª de Palautordera


Aquest cap de setmana tastet doble de gegants. El dissabte 12 d'octubre a Breda s'hi celebrava la segona edició de la Fira de l'Olla i, en veure tant de moviment pel poble un dissabte qualsevol, l'Hipòlit i l'Anna van voler treure-hi el nas. Van acompanyar la gent que va assistir a la inauguració des dels Forns fins a la plaça de la vila, tot passant pels carrers on hi havia els estands dels expositors. Aquí podeu veure'n algunes fotos!

El diumenge dia 13 el teníem marcat al calendari des de feia temps. Havíem de tornar la visita als companys de Santa Maria de Palautordera, que ens van venir a visitar durant la festa major de Breda. Així doncs, ben matiners i ben abrigats, a les nou del matí ja ens anàvem reunint per carregar gegants i enfilar cap a la falda del Montseny, on ens esperava un bon esmorzar per agafar forces per a la cercavila que havíem de fer pels carrers de Palau.

A la cercavila ens van acompanyar colles geganteres del voltant del Montseny i els gegantons i mainada amb capgrossos de diverses escoles, fet que va fer més participativa la cercavila. Al Facebook de la colla podeu veure'n les fotos!

Ens retrobem a la Fira del Bolet, el diumenge dia 27 d'octubre, a Riells!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada