27 de maig del 2013

Enramades Arbúcies 2013


Ahir diumenge 26 de Maig vam ser a les enramades d'Arbúcies. Sembla ser que finalment les nostres demandes meteorològiques han estat escoltades i per fi vam poder gaudir d'una jornada on la climatologia va acompanyar-nos (ni neu com a Montserrat ni aiguat com al camp de futbol de Breda). Bé, sempre ens en passa alguna... Tot i anar a casa dels veïns, no ens va ser fàcil trobar aparcament, però després d’unes quantes voltes pel poble, vam poder descarregar el remolc sense problemes.

Així doncs, a 2 quarts de 7 de la tarda, moments després que per megafonia s'anunciés la catifa guanyadora del concurs de les enramades 2013, vam començar la cercavila pels carrers del poble, juntament amb la colla gegantera d'Arbúcies i altres grups d'animació (batucada, xaranga i pallassos entre d'altres).


Impressionats per la quantitat de gent que els esperava al carrer Camprodon i a la resta de carrers del poble, l'Hipòlit i l'Anna van anar trepitjant les catifes de flors que anaven trobant pels carrers, tot ballant al ritme de les cançons que interpretaven els grallers i els timbalers de la colla (amb noves incorporacions que s'estrenaven ahir!!!). Mentre avançàvem per sobre les catifes, amb aquesta sensació de plaer, però de culpabilitat alhora, els més petits animaven el pas llençant-nos pètals i serradures. La cercavila recorria molts carrers del centre de la vila, alguns d’ells força costeruts (aprofitem per felicitar els nostres portadors i la seva resistència física! Bé, també els morros dels grallers, eh!).



Per recuperar-nos de l'esforç, abans d'enfilar la tornada cap a Breda, vam fer un berenar-sopar molt complet que ens van oferir al poliesportiu els companys de la colla gegantera d'Arbúcies.


A la nostra pàgina al Facebook podeu veure la resta de fotografies que vam fer durant les enramades. Si en teniu més i voleu que les afegim a l'àlbum, ens les podeu enviar a gegants.breda@gmail.com.

Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada