6 de juliol del 2014

Trobada gegantera de Flaçà

Ahir a la tarda vam participar a la 16a trobada gegantera de Flaçà juntament amb les colles de Celrà, Sant Feliu de Guíxols, Tordera, Roses, Corçà, Sant Jordi Desvalls i els amfitrions, Flaçà.  

Ara ja feia uns quants anys que no els anàvem a visitar i hem de reconèixer que és una de les sortides més especials que fem. No a totes les cercaviles hem de fer ajupir els gegants per passar sota l'arcada que dóna accés al casc antic del poble ni tampoc a totes les cercaviles tenim l'oportunitat de creuar les vies del tren amb els gegants com podeu veure a les fotografies que us adjuntem en aquest post. 
A diferència de l'inesperat final de festa que ens va donar la rierada de Canet de la setmana passada, ahir vam poder gaudir d'una jornada ben calorosa. Cap a quarts de vuit del vespre vam començar la cercavila tot dirigint-nos cap a la plaça del Carrilet, però al cap de poca estona d'haver començat ja vam trobar una parada d'avituallament que va fer-nos encarar el tram final del recorregut amb més forces. Per acabar, després d'uns quants balls conjunts de totes les colles participants a la trobada ens vam dirigir tots al polivalent per fer el sopar de germanor.

Amics de Flaçà, us esperem al setembre a la festa major de Breda i un suggeriment que fem des de la colla: hauríeu de posar més bars al poble!

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada