12 d’agost del 2013

Trobada Gegantera Maçanet de la Selva 2013


I continuant amb aquest ritme més intens de sortides estiuenques, l’11 d’agost ens tocava anar a visitar els nostres veïns de Maçanet de la Selva, que enguany celebren el vintè aniversari de la colla. Per evitar les hores més fortes de sol, la cercavila començava a les 18 h, amb la plantada a la placeta de l’Ajuntament. Allà van anar arribant les colles Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Santa Coloma de Farners, Lloret, Vidreres, l'Esbart dansaire de Sils i la colla amfitriona de Maçanet de la Selva. 


Vam començar la cercavila pels carrers de Maçanet, potser una mica massa ràpids, ja que vam haver de fer alguna parada més llargueta per fer temps i que la plaça quedés lliure, un cop acabades les sardanes. Com passar millor l’estona d’espera? Doncs amb les begudes ben fresques que ens oferien al llarg del camí per ajudar-nos a passar la calor i amb els balls que els grallers i portadors, molt espontanis, van animar-se a fer.

Un cop a la plaça, la colla amfitriona va obrir l’espectacle de balls i així vam anar passant les altres, fins al ball de bastons que ens van oferir els de l’Esbart Dansaire El Cabirol de Sils. Un bon final de cercavila. 


Com que sempre acabem amb gana, després de l’esforç dels portadors i grallers —també dels aiguaders i fotògrafs, eh!—, vam anar tots plegats a sopar al pavelló. Bon menjar i, per als més llaminers, no un, ni dos, ni tres... sinó 4 postres i cafè! Moltes gràcies i per molts anys, colla de Maçanet!

Com sempre, al Facebook de la colla teniu un recull de les fotografies que vam fer durant la trobada.

La propera, aquest dimecres 14 d'agost, cercavila nocturna pels carrers d'Arenys de Mar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada